Hør foredragene og les referatene fra Online News Association-konferansen.

Du skal ikke se helt bort fra at Nona har hentet litt inspirasjon fra Online News Association gjennom årene. Det er en årlig konferanse og nettverk for tusenvis av mediefolk fra hele verden, arrangert i forskjellige amerikanske byer hvert år. I år var 60 nasjoner representert, med NONA-styrelederen som en av få norske deltakere. Det faglige programmet er sterkt og omfattende – med nesten 240 foredragsholdere i løpet av de tre dagene for konferansen.

Årets høydepunkt var kanskje presentasjonen av den årlige trendrapporten fra Future Today Institute, overbevisende lagt fram av Amy Webb. Hele rapporten og presentasjonen kan lastes ned her, mens du kan se selve videopresentasjonen nederst i denne artikkelen. Rapporten peker i år spesielt på tre områder: Syntetiske medier, Alle får karakterer og Modningen av abonnementer.

Deep fakes og tillit var blant hovedtemaet på årets konferanse, men det omfattende programmet var innom drøssevis av temaer – både praktiske og mer overordnede.

ONA19 har samlet sammen en side med ressurser fra årets sesjoner – inkludert videoopptak fra utvalgte sesjoner, lydopptak, slides og referater.

Neste års konferanse arrangeres i Atlanta, 30. september til 3. oktober 2020.

 

Se opptak av hele presentasjonen med Amy Webb her: