Hva kan vi gjøre for deg?

Mange av oss som startet med nettjournalistikk på 90-tallet har underveis tenkt at vi var noen særinger, men tross alt ganske innovative og framtidsrettede. Vi var fremadstormende netthoder, i en verden full av gamle papirdinosaurer.

Nå har verden kommet litt videre. Da årets nyvalgte NONA-styre kom sammen, var det tid for intervensjon og selvransakelse.

– «Netthode» – det er litt sånn som «EDB», erklærte et av de yngste styremedlemmene.

For alle er på nettet nå.

Helt fra oppstarten i 2009 har kallenavnet Netthoder fulgt oss. Vi regner det fortsatt som en hedersbetegnelse, og det skal ikke bli gjemt eller glemt. Vi skal fortsatt feire «Årets netthode». Men framover kommer vi i større grad til å dyrke NONA som navn på organisasjonen vår. Vi skal fylle det med nye assosiasjoner, nytt innhold og nye ideer.

Nå starter NONA en prosess for å modernisere organisasjonen og måten vi jobber på. Denne endringen krever en ekstraordinær innsats og tydeligere fokus for NONA framover. Vi må ta større plass, og identifisere og dele de beste arbeidsmetodene i den nye medievirkeligheten. Samtidig bygger vi et nettverk på tvers av små og store redaksjoner, frilansere og kommersielle aktører.

Vi begynner gradvis med en ny og moderne visuell profil, nytt nettdomene, nye nettsider og nye arrangementer. Så skal vi sakte, men sikkert finne formen på NONA for 2020 og årene framover. Hva gjør de flinkeste netthodene nå? Hvordan kan vi løfte innholdet til nye høyder på nettet? Hvor tar vi nettjournalistikken videre herfra?

NONA drives på fritiden av det valgte styret, et lite knippe mennesker med kjærlighet for det beste på nettet. Nå trenger vi din hjelp til å bygge organisasjonen vår videre. Hva kan NONA gjøre for deg? Hva kan du gjøre for NONA?

Send en god, gammeldags e-post til styret@nona.no – og meld deg på vårt nyhetsbrev for å henge med videre!