Laster Arrangementer
VGs prisvinnende videoteam har utviklet en unik metode for å forklare nyheter på en effektiv og moderne måte. Her deler de hemmelighetene sine.

Arbeidet har høstet en rekke internasjonale prestisjetunge priser for å modernisere hele mediebransjen, og er VGs mestvinnende prosjekt.
Leder for videoinnovasjon i VG, Camilla Brække, kommer for å vise hvordan redaksjonen jobber med å lage nyheter til både VG, Snapchat, Google Home og Flytoget på samme tid.
– I 2021 tok vi prosjektet ut, og nå ruller både VG Nyheter, VG Forklarer, VG Rampelys og E24 Nyhetene på tusenvis av digitale skjermer rundt i hele Norge. Slik kan vi gi folk nyheter der de er, gjøre innholdet på skjermene enda mer relevant, og samtidig bygge VGs top of mind-posisjon. Dette har vært en gøy, spennende og himla lærerik reise, som på ingen måte er over, sier Brække.
Ida Aaberg Evensen er en av videojournalistene som lager nyheter på en helt unik måte. Hun har laget en rekke videoreportasjer der hun tar i bruk lekne og nye fortellergrep. Evensen kommer for å dele sine beste tips og triks, og for å vise hvordan du kan få videoene dine til å virkelig skinne – uten at det er for komplisert.
– Video er kjempegøy, og det gir unike muligheter til å fortelle historier. Med ganske enkle grep og grafikk kan du løfte saker til nye høyder, og det trenger ikke nødvendigvis være så vanskelig, sier Evensen.
Alle ansatte i NONAs medlemsbedrifter har gratis adgang til dette arrangementet.
Medlemsbedrifter 2022 er:
Medier24, Teknisk Ukeblad Media, Nettavisen, Amedia Utvikling, NRK, Dagbladet, LO Media, Tun Media, ABC Startsiden, Verdens Gang, NTB, Scandinavia Online, Dagens Næringsliv og Sunnmørsposten.

Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/6/n/nona/www/wp-content/plugins/event-tickets/common/src/Tribe/Repository.php on line 2129