Eirik Helland Urke
Eirik Helland UrkeStyreleder
Eirik har deltatt aktivt i NONA-sammenheng i mange år, og kjente allerede organisasjonen godt da han ble valgt til leder i 2019. Han har over 20 års erfaring i norske nettmedier, både som redaktør, journalist og fotograf. Han har ledet flere store utviklingsprosjekter de siste årene, og ga nylig ut boka VR og AR – en norsk introduksjon til virtual og augmented reality. Er nå ansvarlig for multimedia i Teknisk Ukeblad Media / TU.no.
Guro Valland
Guro VallandStyremedlem
Guro er analytiker og jobber med leserengasjement i Dagens næringsliv (DN). Sammen med digitale historiefortellere, programmerere, markedsførere og leserjegere jobber hun med å øke antall lesere og abonnenter i DN, samt å forhindre at de faller fra. Dette forutsetter en analytisk tilnærming av hvordan leserne bruker innholdet, samt utvikling av redaksjonelle verktøy og tjenester.
Runa Sandvik
Runa SandvikStyremedlem
Runa er en anerkjent ekspert på hacking og datasikkerhet. Hun jobber nå for Cyberforsvaret, og er tidligere direktør for datasikkerhet i The New York Times. Hun bor og jobber i New York.
Camilla Brække
Camilla BrækkeStyremedlem
Camilla er prosjektleder for VGs lyd- og skjermprodukter, og har blant annet ansvaret for å ivareta VGs univers på smarte stemmeassistenter. Hun kom fra stillingen som prosjektleder for VGs Snapchat-avdeling, hvor hun har vært en del av teamet siden starten i januar 2017. VGs arbeid på Snapchat har motatt en rekke internasjonale priser, blant annet INMA, Digiday og Schibsted Journalism Awards. Camilla står bak Norges mest sette Facebook-video, Trumps parykkåker, som er sett av over 30 millioner. Hun har bakgrunn fra TV 2 hjelper deg, NRK, Fredriksstad Blad og Halden Arbeiderblad. Camilla har studert journalistikk i Volda og menneskerettigheter i New York.
Ingrid Høsøien Indseth
Ingrid Høsøien IndsethStyremedlem
Ingrid er produktsjef i Dagens Næringsliv/NHST. Hun har bakgrunn som journalist fra både VG, NRK og Monster, og var i en årrekke nyhetssjef og
nyhetsredaktør i E24. Hun har også vært produkteier for Dagbladet i Aller.
Lasse Lervik
Lasse LervikStyremedlem
Lasse er redaksjonell utvikler i NTB, der han koder automatiserte artikkelroboter og verktøy som gjør journalistenes liv enklere. Han har bakgrunn som journalist og kom til NTB fra NRK.
Pål Nisja-Wilhelmsen
Pål Nisja-WilhelmsenVara styremedlem
Pål er direktør for innovasjon i Nettavisen. Han er også forfatter av boken Praktisk innholdsmarkedsføring utgitt på Gyldendal Akademisk i 2017. Han ble kåret til årets netthode i 2017 av NONA. Han er utdannet økonom fra Handelshøyskolen BI og har jobbet i Nettavisen siden 1998. Der har han siden ansettelsen hatt ansvaret for utvikling av nye redaksjonelle og kommersielle satsinger, deriblant satsingen på innholdsmarkedsføring. Før ansettelsen i Nettavisen jobbet han i Gyldendal, hvor han blant annet bygget opp den digitale tilstedeværelsen til Tor Åge Bringsværd.
Bahare Viken
Bahare VikenVara styremedlem
Bahare jobber i NRK med videoproduksjon og visuell historiefortelling på både YouTube, Instagram og Snapchat. Hun har tidligere jobbet i bl a Supernytt, Egmont og VGTV. Hun har jobbet med å digitalisere magasinbransjen gjennom å produsere digitalt innhold til Instagram, YouTube og podcast.